Apple gör det igen

Apple watchApple slutar aldrig att förvåna eller får oss att sluta tråna. Nu senast har de släppt en Mac Book i guld – allt för att vi ska känna sug att handla en ny produkt.

Vad som är intressant med Apple är att de gör så bra och snygga produkter och när man väl köpt en iphone eller en mac så tänker man att denna kommer jag att ha under lång tid då det inte kommer komma någon snyggare produkt som kan slå denna. Dock brukar den tiden inte bli så lång då Apple alltid kommer med något nytt som får oss att säga wow och tänka till. För när det blir allt vanligare med att ha en grym teknik i vårt arbetsliv och att synas på rätt sätt så vill vi ju även ha rätt produkter som får oss att synas. Tidigare har vi skrivit om att företag nu måste synas online då det är där som kunderna finns – vad är då bättre än att låta en gulddator lead the way till synligheten?

Konkurrerar ut Apple watch

Forbes.com skriver om att dennya guldmacen konkurrerar ut apple-klockan och sätter den i skuggan. För visst när det svårt att inte bli hänförd när man ser videon på denna raring.

Vad som är så spännande är att denna nya mac är tunnare och väger mindre än en mac book air! Dessutom kommer den nya datorn med en högre upplösning. Denna mac har inte heller någon fläkt som kommer börja låta och om du tänker att då måste batteritiden vara något negativt så tror du fel. Den är på hela 10 timmar. Så, än så länge finns det mycket gott att säga och kommer vara en juvel på jobbet – eller privat.