De största bloggarna

I bloggtoppen finns bloggare som både är gamla i game:et och lite nykomlingar, men de flesta har samma inriktning och stil på bloggen, nämligen mode och skönhet.

Det har under många år varit väldigt populärt att läsa bloggar och att blogga – och det intresset har inte svalnat ännu. Man måste leta sig fram för att hitta en blogg man verkligen tycker om, och man kan börja med de största bloggarna för att vara på den säkra sidan.

Kenza Zouiten är störst

Den största bloggaren, om man ska räkna inkomstmässigt är fortfarande Kenza Zouiten. Under 2015 tjänade hon hela 1,3 miljoner. Och mer lär hon tjäna, för nu satsar H&M i hennes mode-startup IvyRevel. På andraplats kommer Blondinbella, eller Isabella Löwengrip som hon heter på riktigt. Tredjeplatsen tas av Nicole Falciani och sedan följs listan av Desirée Nilsson, Michaela Forni, Petra Tungården, Alexandra Bring, Andrea Hedenstedt och Fanny Lyckman i den ordningen, enligt Aftonbladet.  Alla dessa bloggar om livsstil, däribland mode, skönhet och inredning.

read blogLäsa blogg på språng

Bloggen läser vi helst i mobilen eftersom dagens människa ofta är på språng, billiga och bra mobiler för detta hittar du på www.ielektronik.se. Bloggvärlden expanderar mer och mer men ändå ser bloggtoppen ganska likadan ut. Det vi helst läser om är livsstil, så som mode, skönhet, kost och träning och det finns det gott om bloggar för. Och där gör vi precis som bloggarna – är ständigt på språng.

Bloggtips

Sveriges äldsta bloggare Dagny är 103 år gammal. Hon fick sin första dator när hon var 93 år och hon är nu känd över hela landet. För Sveriges Radio berättade hon om sina bästa bloggtips:

”Tänk efter vad du skriver, roa dig själv när du bloggar och tråka inte ut dina läsare – var humoristisk”.