Ny stjärna tar täten på Instagram

I ett tidigare inlägg skrev vi om hur Instagram har nästintill tagit över bloggarna och bloggvärlden samt hur bloggare nu tjänar mer pengar genom reklam på just appen snarare än i den traditionella bloggsidan. I dag fortsätter vi att skriva om just detta under som tagit världen med storm.

 

mobil, stjärnaI en artikel i Expressen kan vi läsa om hur Kendall Jenner inte längre är den stjärna som lyser allra starkast på Instagram, nej i stället är det numer Justin Bieber som tagit över tronen. Vi talar om antalet ”gilla-markeringar” i form av hjärtan som bilden samlat ihop. Med hela 3,5 miljoner av dessa är det nu popstjärnan med det tvivelaktiga ryktet som är störst i bildmediet. Bilden som fick så mycket ”likes” föreställer stjärnans förra flickvän, Selena Gomez och Justin Bieber själv pussandes på en strand. I och med hela tre och en halv miljoner likes gör det att Kendall Jenner så snällt får kliva åt sidan och känna hur en rival tar platsen.

Kendall inte längre i toppen

Förra året slog nämligen den yngsta av Jenner/Kardashian-klanen rekordet på Instagram med sin bild där hon ligger på ett golv i vit spetsklänning och har håret format som hjärtan. Men denna bild ligger alltså inte högst längre.

 

Justin Bieber och Selena Gomez blev ett par redan februari 2011, för över fem år sedan alltså. Men förhållandet var kort och stormigt och slutade redan ett och ett halvt år senare. Enligt en källa var det Selena som gjorde slut med Justin eftersom de bland annat var ifrån varandra så mycket, något som gjorde det komplicerat. Trots att de bröt upp redan 2012, för över 4 år sedan verkar det dock som att de har återförenats flera gånger – utan att för den delen varit ihop med varandra särskilt länge. Bland annat ska Bieber även förra året ha publicerat lite av en kärleksbild med just Selena Gomez så sent som i augusti förra året, som han senare tog bort. Drama är alltså ett ord som tycks prägla hela den här historien.