Blogga med din iPhone 12

Är eller funderar du på ett bli en influencer? Då måste du dels ha något att leverera till läsarna men även något att leverera med. En sådan liten grej som den nya iPhone 12 kan vara hur smidig som helst för att filma och fota med.

Den nya iPhone 12 och dess olika modeller har nyligen släppts och i och med detta har både telefonbutiker och influencers något att syssla med. Men en ny och fin iPhone 12 ska även skyddas från repor och dylikt när du använder den. Det är lätt hänt att du tappar den och spräcker skärmen eller liknande. Gå in här för att se vilka snygga mobilskal och fodral som finns att köpa till de olika iPhone 12-modellerna.

 

Perfekt att filma med

En efterlängtad detalj i alla de nya iPhone 12-modellerna är den utvecklade kameran som faktiskt har varit med och filmat både det ena och det andra. Det går ärligt talat att göra både musikvideor och fotografera vackra bilder med den.  Som nysläpp har även iPhone 12 Mini kommit ut, en mindre modell som är minst lika kraftfull.

 

–Den nya modellen är rent av mindre än de gamla Iphone-modellerna på 4,7 tum.

 

Eftersom iPhone 12 har ett supersnabbt 5G och så många modeller är den ett utmärkt val att blogga med. Speciellt iPhone 12 Pro. Med den kan du ta riktiga proffsbilder eller filmer att lägga upp på Youtube eller i din blogg. Kanske kan du även marknadsföra tillbehör till iPhone 12 genom din blogg.

Tänk även på att använda saker som stativ och mobilhållare med mera när du bloggar. Med rätt fästanordningar kan du komma långt och filma dig själv var som helst utan att packa ner multum med saker.