Skydda airpods och annan teknik med tillbehör

Airpods är praktiska och kvalitativa hörlurar som trådlöst kopplas till din enhet via bluetooth. De är populära och de flesta är nöjda med sitt köp, men det kan vara bra att skaffa tillbehör till dem. Både i förebyggande syfte för att skydda dina hörlurar från skada och för att ytterligare förbättra användningen av dem.

Det finns en mängd olika sorters airpods tillbehör på marknaden, som lätt går att beställa via internet. De finns dessutom ofta att tillgå i flera olika visuella stilar, med såväl olika färger som mönster och tryck, så det finns garanterat något som passar just din smak. Ett bra tillbehör att välja är fodral, som fungerar som stötdämpare, och dessutom går att köpa i varianter med karbinhake för att lätt och snabbt kunna fästa fodralet vid och ta loss det från exempelvis ditt bälte.

Andra sorters tillbehör

Utöver rena skyddstillbehör finns det mycket annat att välja på, såsom upphöjda och kompakta laddningsstationer som exempelvis kan placeras på skrivbordet eller nattbordet för att du lätt ska kunna komma åt dina airpods och ha dem tillgängliga när du behöver dem. Öronkrokar är också praktiska: de ser till så att dina airpods sitter säkert och bekvämt i öronen och eliminerar risken att de ska röra på sig och falla ut.

Till annan teknik

Även annan personlig teknik behöver skyddas – det är mycket smidigare och billigare att investera i ett bra skydd från början än att behöva reparera eller ersätta saken som har gått sönder om du väntar tills något faktiskt händer. Det kan vara bra att se över vilka olika tillbehör du behöver, så att du kan få tag på allt på en gång i en och samma beställning och leverans och inte behöver vänta i onödan. Några typiska tillbehör är så klart fodral och skärmskydd till din telefon, platta och bärbara dator, men även exempelvis mobilhållare till dig som använder telefonens GPS-funktion när du kör bil kan vara användningsbart. Tangentbordsskydd till den bärbara datorn är också ett bra val, som inte bara skyddar tangenterna från stötar, utan också gör det lättare att hålla tangentbordet rent och fräscht.